Sunday, January 20, 2008

Music Diary - song of day 142

"exodus" by Savage Republic

4 comments:

indictos said...

Προσπάθησα να σου αφήσω σχόλιο στην κριτική σου στην άλλη σελίδα αλλά δεν τα κατάφερα.
Λοιπόν αυτή είναι η τέταρτη φορά που οι Savage Republic έρχονται στην Ελλάδα. Περιττό να πώ το πόσο αγαπημένη μπάντα είναι. Σε σχέση με αυτά που γράφεις απλά να σου πώ ότι το κομμάτι που λές ειναι του Θεοδωράκη όπως και ο "Αντώνης"που έπαιξαν εχθές (και τα δυο από το Ζ).
Το ΄88 δεν ήρθαν γιά ηχογράφηση, απλά επειδή τα τελωνεία τους κράτησαν τα όργανα (και μετά είχαν απεργία) έμειναν εδώ μια βδομάδα και έγραψαν τον δίσκο Customs (μέσα σε 20 ώρες)
Μπράβο σου που ήρθες (ένας από τους 50)

Anonymous said...

φχαριστώ...για να πω την αλήθεια δεν είχα πολυ ξεκάθαρη εικόνα, αλλά τώρα με άνοιξαν τα μάτια και τα αυτιά!Κρίμα που ήμασταν τόσοι λίγοι, αλλα ευτυχως οι Savage Republic δεν επηρεάστηκαν απο αυτό...κρίμα για μένα που τους ανακάλυψα πρόσφατα και εχασα ετσι τις προηγούμενες εμφανίσεις τους.

Jan Duke De Louben said...

οτι και να πει κανεις για τους savage ειναι λιγο, και γαμω τις μπάντες, fuck yeahh, ημανε και εγω ενα απο τους 50, lolg live savage republic!!!

Jan Duke De Louben said...

panskoteinotate pare kai Queen Elephantine apla gamoun ta palikaria to an dernoyn epagyetai sta gousta toy kathenos :

http://rapidshare.com/files/84352630/Queen_Elephantine_-_Surya__2007_.rar.html

pare kai to myspace toys exei tzabantan katevasma ena split ep me kati allous thganismenous, ena tha se pw, sta influences tous exoun mono mia leksh ,,satan,,

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=91190646